Η Θεόπετρα μπροστά στην πρόκληση της ιστορίας της

0
59

Φαίνεται πως η Θεόπετρα φέτος ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει πέρυσι όπου ενώ είχε φτάσει πολύ κοντά στην άνοδο τελικά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε πίσω από τις δύο προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.

Φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά καθώς το Δ.Σ. ανανεώθηκε με πρόσωπα που ασχολούνται χρόνια με το ποδόσφαιρο, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ένας μπαρουτοκαπνισμένος προπονητής, όπως ο Χρήστος Ιακωβάκης.

Από εκεί και πέρα το πολύ καλό ρόστερ που υπήρχε ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με έμπειρους παίκτες όπως ο Βαγγέλης Κωστής, ο Φίλιππος Κεραμάς, ο Παύλος Τάκος αλλά και άλλοι και η Θεόπετρα αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της στο χώρο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η Θεόπετρα ήταν μια ομάδα η οποία πάντα συμμετείχε κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας επί σειρά ετών. Πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε μια καλή ομάδα η οποία κατάφερε και πήρε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Αν και την πρώτη χρονιά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες στη συνέχεια αφού προσαρμόστηκε κάθε χρόνο κάνει και μία καλύτερη πορεία από την προηγούμενη σεζόν.

Πέρυσι για ένα διάστημα ήταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές υποχώρησε και φέτος δείχνει να είναι πιο έτοιμη να διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία όπου αν καταφέρει και ανεβεί αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Φυσικά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, η ήττα από την Τζούρτζια έδειξε πως καμία ομάδα δεν είναι αήττητη και πως χωρίς προσπάθεια και σκληρή δουλειά η επιτυχία δεν έρχεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here