Η κοπή της Βασιλόπιτας του ΣΚΑΜ έβγαλε σημαντικές ειδήσεις

0
97

Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του,  που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Χαράλαμπος Καπλάνης ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους όσοι απαρτίζουν το σύλλογο και πολλές επιτυχίες στους αθλητές του. Επίσης μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεόκλητου.

Από πλευράς επισήμων παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Θώμος και ο δημοτικός σύμβουλος Κων/νος Ράντος.

Ο Δήμαρχος παίρνοντας το λόγο ανέφερε πως από τον Φεβρουάριο η κατασκευή του Ταρτάν θα ξεκινήσει κι αυτό το έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή πλέον θα μπει στο τελικό του στάδιο, αυτός της κατασκευής. Επίσης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και πως η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΚΑΜ Νίκος Καραγιάννης ο οποίος ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή, παλαιά και καινούργια για την βοήθεια που τους παρέχει κι ευχήθηκε ο σύλλογος σιγά-σιγά να μεγαλώσει κι άλλο.

Ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Σιούτας  στη συνέχεια αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ανακοίνωσε πως από φέτος καθιερώνεται η βράβευση των καλύτερων αθλητών. Φέτος βραβεύτηκαν ο Συμεών Μαντζαβέλας, η Σοφία Θωμαΐδη και ο βετεράνος αθλητής Στέλιος Γκουντάνας. Επίσης ανέφερε πως τον Μάρτιο θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΣΚΑΜ καθώς η θητεία του νυν, λήγει και κάλεσε να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Ακόμη τόνισε για τις δραστηριότητες του συλλόγου ότι ο Μετεωρίτικος Δρόμος όχι μόνο έγινε θεσμός, αλλά έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον σημαντικούς αγώνες που διοργανώνονται, ενώ αναφέρθηκε και στις δράσεις του συλλόγου για τη νέα σεζόν. Ενώ τέλος παρουσίασε και τη νέα γυμνάστρια του συλλόγου που είναι η Μαρία Μπερτέ.

Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η μικρή αθλήτρια Δάφνη Κατσιρέα η οποία κέρδισε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σ’ ένα χρήσιμο δώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here