Η Κρύα Βρύση έπαιξε φιλικό με την Κ16 των Μετεώρων

0
206

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Διάβας όπου η Κρύα Βρύση αντιμετώπισε την Κ16 των Μετεώρων.

Το φιλικό παιχνίδι αυτό έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θ’ αρχίσουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα καθώς το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κ16 είχε αναβληθεί ο Χρήστος Αυγέρος δεν ήθελε να πάει η ομάδα του στο επόμενο παιχνίδι χωρίς να έχει έναν αγώνα στα πόδια της.

Κάτι ανάλογο ήθελε και ο προπονητής της Κρύας Βρύσης, Λεωνίδας Σακελλαρίδης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό σε γενικές γραμμές με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν διάθεση παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε.

Η Κ16 των Μετεώρων έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία που δεν τα έχει βγάλει στα παιχνίδια του δικού της πρωταθλήματος δείχνοντας ότι οι παίκτες της όταν έχουν καλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους ανεβάζουν την απόδοσή τους κι αυτό είναι καλό.

Τέλος οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις κρατώντας τις εντυπώσεις τους για τα επίσημα παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here