Η Κρύα Βρύση δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Λυγαριά

0
20

Η Κρύα Βρύση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα δοκιμαστεί στην δύσκολη έδρα της Λυγαριά σ’ ένα ματς που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η Κρύα Βρύση φέτος έχει δείξει ότι εκτός έδρας στέκεται αρκετά και μάλιστα μακριά από την έδρα της έχει αποσπάσει περισσότερους βαθμούς σε σχέση μ’ αυτούς που έχει ως τώρα στο γήπεδο της Διάβας.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη προέρχεται από την πρώτη της εντός έδρας νίκη με 5-0 επί της Ένωσης Δροσερού Μουριάς και με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας. Απέναντι στην Λυγαριά θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Λυγαριά ξεκίνησε σχετικά καλά το πρωτάθλημα, μετά είχε ένα διάστημα που δεν είχε καλά αποτελέσματα, άλλαξε και προπονητή και τώρα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Μάλιστα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε με 2-1 στο γήπεδο της Πύλης απέναντι στον τοπικό Πορταϊκό. Απέναντι στην Κρύα Βρύση θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση, και να έχει συνέχεια η νίκη που έκανε την περασμένη αγωνιστική.

Τα εντός έδρας ματς της Λυγαριάς

Λυγαριά-Πύργος 0-3

Λυγαριά-Μικ. Κεφ/σο 0-2

Λυγαριά-Ταξιάρχες 1-0

Λυγαριά-Παραληθαίοι 2-3

Λυγαριά-Σαράγια 3-1

Λυγαριά-Καλύβια 0-2

Λυγαριά-Ριζαριό 5-2

Τα εκτός έδρας ματς της Κρύας Βρύσης

Πηγή-Κρύα Βρύση 0-3 α.α.

Πύργος-Κρύα Βρύση 2-3

Μικ. Κεφ/σο-Κρύα Βρύση 1-0

Φήκη-Κρύα Βρύση 7-0

Παραληθαίοι-Κρύα Βρύση 2-4

Σαράγια-Κρύα Βρύση 1-3

Καλύβια-Κρύα Βρύση 2-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here