Η Κρύα Βρύση δοκιμάζεται στα Σαράγια

0
23

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Κρύα Βρύση θ’ αγωνιστεί στο γήπεδο των Σαραγίων απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη προέρχεται από την μέτρια εμφάνιση και την ήττα για το πρωτάθλημα από την Αγία Μονή, αλλά και την ήττα για το κύπελλο από το Νεοχώρι σ’ ένα παιγνίδι στο οποίο αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κατάφερε και στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Με άλλα λόγια έδειξε και πάλι ότι φέτος στέκεται πολύ καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει και στον αγώνα του Σαββάτου όπου θα προσπαθήσει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο μια εικόνα όπως αυτή που έβγαλε στο γήπεδο του Νεοχωρίου με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε μέχρι τώρα τα νικηφόρα παιχνίδια της είναι μακριά από την έδρα της.

Τα Σαράγια από την πλευρά τους είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ το ξεκίνημά τους φέτος ήταν πολύ καλό, στην συνέχεια όμως υποχώρησαν στην βαθμολογία. Προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν εκτός έδρας από τον Πορταϊκό με 3-1 και σίγουρα στο παιχνίδι του Σαββάτου θα προσπαθήσουν να δείξουν διαφορετική αγωνιστική εικόνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι τα Σαράγια είχαν κερδίσει με 3-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here