Η Κρύα Βρύση ηττήθηκε 2-0 από την Αγία Μονή σε αναβληθέν παιχνίδι

0
127

Απέναντι σε μια Κρύα Βρύση η οποία στερήθηκε βασικές μονάδες, η Αγία Μονή παρουσιάστηκε ανώτερη κερδίζοντας με 2-0 σε αναβληθέν παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τους αντιπάλους, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ σημάδεψαν και μια φορά το δοκάρι του Μαλακασιώτη. Ο αγώνας Ιδανικά ξεκίνησε αλλά και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στην Αγία Μονή με τον «Άρη» να σηκώνει νωρίς το κεφάλι και να προηγείται 2-0. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ζήκος κέρδισε πέναλτι με τον Καραϊσκο να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-0. Το προβάδισμα στο σκορ έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Ρούλη Ζήκου να διαχειριστούν με περισσότερη άνεση το παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είχε τελειώσει εκεί η προσπάθεια. Για σιγουριά ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 14’ κάνοντας το 2-0. Από μπροστινή πάσα του Καραϊσκου, ο Σιμιτσής πρόλαβε την μακρινή έξοδο του Μαλακασιώτη και τον «κρέμασε» εύστοχα στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ο Χουλιάρας προσπάθησε να συνεργαστεί δύο φορές, αλλά τη μια ο Σιμιτσής και την άλλη ο Γούλας δεν πρόλαβαν τη μπάλα να ολοκληρώσουν την προσπάθεια. Μια ακόμα προσπάθεια του Χουλιάρα εξουδετέρωσε ο Μαλακασιώτης στο 40’. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Τάτσιο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση στο 31’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γονιδάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και ν’ ασκούν πίεση αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο 50’ μια προσπάθεια του Καραϊσκου δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο. Στο 62’ ο Κοντοτόλης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μπροστινή πάσα, ξέφυγε από την επιτήρηση του Γονιδάκη ο οποίος απομακρύνθηκε από την εστία του μήπως και προλάβει αλλά η προσπάθεια του παίκτη της Κρύας Βρύσης (διαγώνιο σουτ από δεξιά), πέρασε μπροστά από την αντίπαλη εστία χωρίς αίσιο τέλος. Στο 85’ οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, όταν ο Στάμος με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μαλακασιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ (Ρούλης Ζήκος): Γονιδάκης, Κοτσίρας (60’ Κερασιώτης), Μουράτι, Ευαγγέλου, Νίστας (80’ Πυκνάδας), Στάμος Χουλιάρας, Ζήκος (80’ Ράπτης), Σιμιτσής (70’ Βραζάλης), Καραϊσκος, Γούλας (80’ Μουρίτσας).

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Γιώργος Ράτζας): Μαλακασιώτης, Σιούτας, Ντίνος, Τάτσιος (30’ Κηρύκος), Παπαγεωργίου, Σακελλαρίου, Ούτος (46’ Μπαούτης), Ράτζας Σ., Ράτζας Δ., Παππάς (60’ Μπασιούρας), Κοντοτόλης, Μπαούτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here