Η Κρύα Βρύση κατάφερε και νίκησε με 3-0 στο γήπεδο της Βασιλικής τον τοπικό Κεραυνό για την 13η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και πετυχαίνοντας τρία τέρματα κατάφεραν και πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Καλαμπακιώτικο ντέρμπι κι έκαναν ένα τεράστιο βήμα παραμονής.
Η Βασιλική στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε σχετικά καλά, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων.
Στο πρώτο ημίχρονο σουτ του Σταμούλη στο 13′ πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε νέα προσπάθεια στο 30′.
Από πλευράς Βασιλικής σουτ του Σταμού στο 15′ και του Πανάγου στο 35′ κατέληξαν πάνω στον Μπαλατσό.
Στο δεύτερο μέρος στο 51′ ο Νιαβής με σουτ από γύρισμα του Κοντοτόλη έκανε το 0-1.
Στο 68′ ο Θ. Λιακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νιαβής και πάλι με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 διπλασιάζοντας τόσο τα τέρματα της ομάδας του όσο και τα προσωπικά του.
Στο 90′ ο Κοντοτόλης ξέφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητής ήταν ο Κοντίνος με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Παπαγεωργόπουλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Ξ. Πάτρας): Υφαντής, Γκουζιώτης (63′ Μανώλης), Κλωτσοτήρας (63′ Τασκαράν), Βουτσελάς, Μουρίτσας, Τρίμμης, Πανάγος, Μπουτίνας, Στάμος, Τσιάμης, Ντάφος.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Γ. Πούλιος): Μπαλατσός, Κορσάρι, Χριστοδουλόπουλος, Γ. Λιακόπουλος, Γιαννάκης, Φορτούνης, Σταμούλης (72′ Ρουστάι), Κοντοτόλης, Σ. Παπαγεωργίου, Θ. Λιακόπουλος, Νιαβής.