Η Κρύα Βρύση πλήρωσε τις χαμένες της ευκαιρίες

0
35

Η Κρύα Βρύση παρά την σχετικά καλή εμφάνιση που έκανε το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Αγία Μονή, παραχώρησε τελικά ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο της Διάβας.

Η ομάδα του Γιώργου Ράτζα ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του νεαρού Σωτήρη Ράτζα ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του πατέρα καθώς κι εκείνος αν και αμυντικός σκόραρε αρκετά συχνά.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αν και δημιούργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες κυρίως με τον Κοντοτόλη, δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα κάτι που τους έφτανε ακόμη πιο κοντά στη νίκη.

Στο ποδόσφαιρο όμως όταν οι ευκαιρίες χάνονται συνήθως η ομάδα που τις χάνει δέχεται τέρμα. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση της Κρύας Βρύσης το περασμένο Σάββατο καθώς μπαίνοντας το παιχνίδι στο τελευταίο του κομμάτι η Αγία Μονή κατάφερε και ισοφάρισε τον αγώνα.

Έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος και πλέον η Κρύα Βρύση έχει το βλέμμα της στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι με το Βαλτινό που θα δώσει την ερχόμενη αγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here