Η σκιαγράφηση του γ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής

0
40

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση από τον γ’ όμιλο που αγωνίζονταν τα Μετέωρα στην Γ’ Εθνική κατηγορία υποβιβάστηκαν τελικά οι δύο τελευταίες ομάδες, δηλαδή το Νεοχώρι και η Ποταμιά.

Από την άλλη πλευρά ο Πιερικός αναδείχθηκε πρωταθλητής και τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ας αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για τις ομάδες που παρέμειναν τελικά και οι οποίες όντως είχαν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Θησέας Αγριάς: πήρε την δεύτερη θέση και θ’ αγωνίζεται τη νέα σεζόν για τρίτη σερί στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ είναι μία ομάδα με συχνή παρουσία στην κατηγορία.

ΑΕ Καρίτσας: η ομάδα της Κατερίνης αν και ξεκίνησε με στόχο τον πρωταθλητισμό τελικά κατατάχθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας επιστρέφοντας στην Γ’ Εθνική ύστερα από δύο χρόνια κι αυτή ήταν η τρίτη στη σειρά παρουσία της, μάλιστα για πρώτη φορά ανανέωσε την παραμονή της.

Ηρακλής Λάρισας: η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη επέστρεψε σε εθνική κατηγορία ύστερα από 20 και πλέον χρόνια και κατάφερε να παραμείνει σχετικά εύκολα.

Ατρόμητος Παλαμά: στην επιστροφή του στην κατηγορία με τον Τάκη Παραφέστα στον πάγκο της κατάφερε κι εξασφάλισε την παραμονή της εύκολα δείχνοντας μία ισορροπία στα εντός με τα εκτός έδρας αποτελέσματα.

Αλμυρός: αν και το ξεκίνημά της δεν ήταν καλό με την αλλαγή της διοίκησης άλλαξε και η δυναμική της ομάδας και κατάφερε και πλασαρίστηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν για τρίτη σερί στην κατηγορία.

ΑΟ Σελλάνων: η Καρδιτσιώτικη ομάδα είναι από τις πλέον έμπειρες καθώς ανανέωσε την παραμονή της για τέταρτη σερί χρονιά, ενώ το ξεκίνημά της έδειχνε πως θα έκανε πολύ καλύτερη πορεία από αυτή που έκανε τελικά.

Αταλάντη: ήταν μία από τις νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας και κατάφερε να είναι μέσα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Στηρίχθηκε περισσότερο στην έδρα της για να πετύχει την παραμονή της.

Μετέωρα: με αέρα ανανέωσης σε όλους τους τομείς τα Μετέωρα έκαναν μία καλή προσπάθεια και ίσως τα κατάφερναν αν δεν διακόπτονταν το πρωτάθλημα. Τα πιο δύσκολα βήματα είχαν γίνει, αλλά και πάλι δικαιούνταν να ανανεώσουν την παραμονή τους και θ’ αγωνιστούν για τρίτη σερί χρονιά στην κατηγορία.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: ο δεύτερος γύρος ήταν πολύ καλύτερος από τον πρώτο, το πάλεψε αρκετά και κατάφερε να ήταν ισόβαθμος με τα Μετέωρα τη στιγμή της διακοπής και ανανέωσε την παραμονή του στην κατηγορία.

Τσαριτσάνη: ήταν μια ομάδα όπως και τα Μετέωρα που δεν τα είχε παρατήσει και τελικά δικαιώθηκε και θ’ αγωνιστεί για τρίτη σερί σεζόν τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Δίας Δίου: η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να είναι στο όριο παραμονής όπως θεσπίστηκε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν θ’ αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here