Η συνέντευξη τύπου του ΑΣ Μετέωρα

0
85

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της προσωρινής διοίκησης του ΑΣ Μετέωρα στο ξενοδοχείο Kosta Famissi που βρίσκεται στο τέλος της οδού Τρικάλων.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Άγγελος Αλεξίου ο οποίος αναφέρθηκε στο πως εξελίχθηκαν τα διοικητικά δρώμενα κατά την διάρκεια του Αυγούστου και ότι λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία από το Πρωτοδικείο αναδείχθηκε η διορισμένη προσωρινή διοίκηση.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν αισθάνεται κάτι ως πρόεδρος και θεωρεί τον εαυτό του στρατιώτη της ομάδας όπως ακριβώς είχε κάνει και όταν είχε αποχωρήσει από την διοίκηση ο Θανάσης Θώμος.

Για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον προπονητή θα δημιουργηθεί μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει γιατί τα Μετέωρα μόνο την θέση του πρωταγωνιστή μπορούν να έχουν.

Στη συνέχεια παρουσίασε τον προπονητή Χρήστο Αυγέρο ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση για την προτίμηση που έδειξε προς το πρόσωπό του κι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά για Μετέωρα ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επίσης ανέφερε πως τόσο αυτός όσο και όλο το τεχνικό τημ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να πάει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Ο Γιώργος Γραβάνης ανέλαβε το ρόλο του τεχνικού διεθυντή κι ευχαρίστησε επίσης την διοίκηση για την τιμή που του έκανε και τόνισε ότι θα τρέξουν λειτουργικά και τεχνικά την ομάδα ώστε να καταφέρει να κάνει πρωταθλητισμό. Θα δοθεί έμφαση στο Καλαμπακιώτικο αίμα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ για το ρόστερ ανέφερε πως σε συνεργασία με τον προπονητή θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την στελέχωσή του. Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα τόσο στο Καστράκι όσο και στην Κρύα Βρύση.

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου ο λόγος δόθηκε και στον κ. Φαμίση ο οποίος αναφέρθηκε στο πως η ομάδα οδηγήθηκε στο Πρωτοδικείο κι επίσης ότι θα είναι πάντα κοντά και αρωγός σε κάθε καλή προσπάθεια.

Εκ μέρους της απερχόμενης διοίκησης ο Γιώργος Βαβίτσας συγχάρηκε την προσωρινή διοίκηση για το έργο που ανέλαβε ευχόμενος επίσης καλή δύναμη και ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Το αγωνιστικό κομμάτι

Το τεχνικό κομμάτι της ομάδας για τη νέα σεζόν θα έχει ως εξής:

Τεχνικός διεθυντής: Γιώργος Γραβάνης

Γεν. Αρχηγός: Αποστόλης Κυργιάζος

Προπονητής: Χρήστος Αυγέρος

Συνεργάτης προπονητή: Βαγγέλης Κωστής

Προπονητής τερματοφυλάκων: Σοφοκλής Βουλόγκας

Γυμναστές: Κων/νος Μπαλατσός, Μπάμπης Λάιος

Φροντίστρια: Διαμαντούλα Καλούδα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here