Θέμης Γκουλιώνης: τα αποτελέσματα των Μετεώρων ήταν άτυχα

0
61

Ο Θέμης Γκουλιώνης είναι ένας από τους τερματοφύλακες των Μετεώρων ο οποίος κλήθηκε στα δύο από τα τρία παιχνίδια να αντικαταστήσει αυτούς που είχαν ξεκινήσει  και προσπάθησε και τα κατάφερε και στάθηκε αρκετά καλά δείχνοντας την ετοιμότητά του.

Είναι στα Μετέωρα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και σίγουρα οι εμπειρίες του από την ομάδα είναι πάρα πολλές.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε  στο sportskalampaka αναφέρεται στην πορεία των Μετεώρων σε όσα παιχνίδια πρόλαβαν κι αγωνίστηκαν, αλλά και για τις προοπτικές που υπάρχουν σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Στα τρία παιχνίδια που έγιναν τι συνέβη και τα Μετέωρα ηττήθηκαν και στα τρία με 1-0;

Δεν ήμασταν τυχεροί σ’ αυτά τα παιχνίδια. Δεχθήκαμε τρία γκολ, ένα σε κάθε ματς τα οποία προήλθαν από φάουλ, πέναλτι και το άλλο από 40 μέτρα. Δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που μας παρουσιάστηκαν στα παιχνίδια αυτά, ενώ σταθήκαμε αρκετά καλά και θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν αυτά τα άτυχα αποτελέσματα.

Τα Μετέωρα αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί με το καλό έχουν πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία;

Σίγουρα τα τρία αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είναι και ότι καλύτερο. Κρατάμε όμως την θετική εικόνα που είχαμε, νομίζω ότι μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν είχαμε τύχη ως τώρα που χρειάζεται κι αυτή στο ποδόσφαιρο και με βάση τις εμφανίσεις μας έχουμε δείξει ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί στην κατηγορία.

Η αλλαγή προπονητή θα ευνοήσει την ομάδα;

Δύσκολη η απόφαση για την διοίκηση. Σίγουρα να αλλάζει μια ομάδα προπονητή, χρειάζεται χρόνο. Καλό θα είναι να έρθει ένας προπονητής που να δουλεύει πολύ, να γνωρίζει την ομάδα, να δώσει νέα κίνητρα ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε.

Πως είναι να δουλεύεις στην προετοιμασία με  καταξιωμένους τερματοφύλακες; Ενώ και τώρα δουλεύεις με ένα γκολκήπερ που έχει παίξει και στην Σούπερ Λίγκα;

Το καλοκαίρι στην προετοιμασία δουλέψαμε με τον Βάιο Ντάσκα και τον Παναγιώτη Μπόμπολα. Η συνεργασία ήταν καλή, ενώ  ο Βάιος Ντάσκας είναι ένα καλό παιδί και καταξιωμένος τερματοφύλακας. Ο Μιχάλης είναι άλλης κατηγορίας τερματοφύλακας, έχει εμπειρίες από ανώτατο επίπεδο και μπορούμε να μάθουμε πολλά μαζί του. Επίσης είναι και ο Σωτήρης τώρα (Κατσίκας), και όλη η τριάδα έχει όρεξη για δουλειά, δουλεύουμε πολύ καλά και δυνατά.

 Δύο λόγια για τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Χάρη Μηνόγιαννη;

Με τον κ. Μηνόγιαννη δουλεύουμε για δεύτερη χρονιά μαζί, έχει πολύ όρεξη για δουλειά, και κάθε μέρα είναι στο γήπεδο. Είναι θετικό για την ομάδα που υπάρχει ένας τέτοιος προπονητής τερματοφυλάκων και μας βοηθάει τόσο πολύ.

Πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές μετά από τέτοια διακοπή σε ένα πρωτάθλημα;

Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολη εποχή όχι μόνο στον αθλητικό τομέα, αλλά για όλους. Η επανεκκίνηση θα είναι δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές. Η περίοδος αποχής είναι ήδη μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Χρειάζεται προετοιμασία από την αρχή. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και ο κόσμος στην καθημερινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here