Ιδανικό ξεκίνημα για την Κρύα Βρύση

0
45

Η Κρύα Βρύση ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε στο γήπεδο του Ριζώματος των Παραληθαίων με 3-0.

Έτσι έκανε το ιδανικό ξεκίνημα και μάλιστα μακριά από την έδρα της. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Κρύα Βρύση να μην κατάφερε να πιάσει καλή απόδοσή, στο δεύτερο μέρος και ειδικά προς το τέλος του αγώνα ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με ένα πολύ καλό σκορ.

Ο Χρήστος Κοντοτόλης πρωταγωνιστής

Ο Χρήστος Κοντοτόλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει την ατομική ενέργεια, όπως επίσης έχει και έφεση στο σκοράρισμα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα χάρη στον επιθετικό του οίστρο, αλλά και χάρη στις ενέργειές του απεγκλώβισε την ομάδα του και την οδήγησε στην νίκη. Είχε το καθαρό μυαλό όταν είδε το ελεύθερο από τον Βλαχάβα να προλάβει την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και να περάσει τη μπάλα με το κεφάλι από πάνω του και να τη στείλει στα δίχτυα ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν εύκολα καθώς ο Κοντοτόλης και πάλι με ένα εντελώς προσωπικό τέρμα έκανε το 0-2, ενώ ετοίμασε και το τρίτο που πέτυχε ο Σινάνης οδηγώντας έτσι την ομάδα στην πρώτη της νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Η Κρύα Βρύση έκανε το πρώτο της καλό βήμα, επίσης έδειξε ότι έχει και βάθος στον πάγκο και γενικά ότι μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο κάτι που είχε δείξει και στα φιλικά παιχνίδια.

Επόμενός της αντίπαλος θα είναι η Αγία Μονή την οποία θα υποδεχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Διάβας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here