Ικανοποίηση για Τσιμίκα από τον Κλοπ

0
13

Την ικανοποίηση του για την απόδοση του Κώστα Τσιμίκα στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Νόριτς εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», σε ερώτηση που του έγινε μετά το παιχνίδι για τον Κώστα Τσιμίκα ανέφερε τα εξής:  «Ηταν πολύ καλός, πολύ καλός. Θα έλεγα για τουλάχιστον 80 λεπτά έπαιξε καλά, αφού συμμετείχε σε όλες τις επιθετικές ενέργειες, ενώ παράλληλα, αμύνθηκε καλά. Σ΄ εκείνο το σημείο, προφανώς κάποιος τράβηξε λίγο την… πρίζα! Αυτό είναι φυσιολογικό μετά από αυτήν την μακρά περίοδο, οπότε ήταν ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Βασικός σε ένα εκτός έδρας ματς, έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Βίρτζιλ  Φαν Ντάικ στην αγωνιστική δράση, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε ο έμπειρος κόουτς είπε: «Κανείς δεν ξέρει, ούτε ο ίδιος, πού βρίσκεται -εάν είναι στο 90%, στο 95%; Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι στο 100%, αλλιώς δεν θα έπαιζε. Ηταν πολύ καλό που τον είδα ξανά να επιστρέφει στο γήπεδο, ειδικά στα αμυντικά στημένα, φαινόταν πραγματικά, πολύ καλός. Και στα επιθετικά στημένα με τα δύο… τέρατα, τον Τζόελ και τον Βίρτζιλ, ήμασταν πολύ καλοί. Σκοράραμε από μια δεύτερη μπάλα, νομίζω ότι το γκολ του Μο ήταν μια λαμπρή ρουτίνα. Οπότε, ναι, είναι ωραίο να που επέστρεψε».

Τέλος αναφερόμενος στον Μοχάμεντ Σαλάχ και στο γεγονός, ότι σκόραρε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Κλοπ ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Υποθέτω ότι το ήξερε και ήθελε να το σκοράρει! Είχε επιπλέον κίνητρο! Έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Αφού σκόραρε προσπαθούσε να βρεί τον Σαντιό δύο φορές με μία επαφή, οπότε αυτό ήταν πολύ καλό. Αλλά ο Mo είναι ο Mo και όταν αρχίσει η διοργάνωση, μπαίνει στην επόμενη ταχύτητα επειδή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Και είναι καλό να τον έχουμε»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here