Ικανοποίηση στα Μετέωρα για την αλλαγή ομίλου

0
62

Τα Μετέωρα αμέσως μετά τον καταρτισμό των ομίλων και με αφορμή την τοποθέτησή τους στον 4ο όμιλο, είχαν αντιδράσει άμεσα κι επίσημα.

Αυτό που προβλημάτιζε την διοίκησή τους ήταν το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα ήταν αρκετά μακρινά αφού ειδικά οι ομάδες της Εύβοιας απείχαν πάνω από 300 χιλιόμετρα. Τα ταξίδια θα ήταν άνω των 4 ωρών κι άλλες τόσες ώρες για επιστροφή οπότε ίσως να χρειάζονταν και διανυκτερεύσεις.

Αυτό όμως θα επιβάρυνε δυσβάσταχτα το ταμείο της ομάδας από τη στιγμή μάλιστα που κανείς δεν ξέρει αν θα επιτρέπεται να παρακολουθούν τα παιχνίδια θεατές, άρα τα έσοδα των ομάδων θα έπεφταν ακόμη περισσότερο.

Από εκεί και πέρα το αν χαρακτηρίζονταν αυτός ο όμιλος δύσκολος ή όχι όσον αφορά την δυναμικότητα των ομάδων, δεν ενδιέφερε τα Μετέωρα αφού είναι πιστοί στο δόγμα να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα για να μπορεί να τις αντιμετωπίζει όλες σε όποιον όμιλο και να τοποθετούνταν.

Στον 3ο όμιλο που τοποθετήθηκαν σαφώς και οι αποστάσεις με τις άλλες ομάδες είναι μικρότερες, ενώ θ’ αντιμετωπίσουν και πάλι ομάδες της Κοζάνης κάτι που είχε γίνει στην μακρινή δεκαετία του 1980.

Ενώ και η εικόνα που υπάρχει από τις ομάδες του 3ου ομίλου είναι πιο καλή καθώς τα Μετέωρα ήταν και πέρυσι στον ίδιο όμιλο και αρκετές από τις ομάδες του τις είχαν αντιμετωπίσει.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας ο Νίκος Μανούρας σήμερα έδωσε ρεπό στους παίκτες του και τους περιμένει αύριο για να συνεχίσουν την δουλειά τους.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για τα Μετέωρα είναι την ερχόμενη Κυριακή όπου στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” θ’ αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here