Ικανοποίηση στην Κρύα Βρύση για την ισοπαλία στον Πυργετό

0
25

Η Κρύα Βρύση το περασμένο Σάββατο απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 στον Πυργετό απέναντι στην τοπική ομάδα για την τακτική αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Αυτό ήταν το δεύτερο εκτός έδρας σερί ματς για την ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη και η συνολική της συγκομιδή ήταν 4 βαθμοί καθώς είχε προηγηθεί η νίκη στον Πορταϊκό μια εβδομάδα πριν.

Βέβαια στον Πυργετό προηγήθηκε στο σκορ με 1-2, αλλά και πάλι η ισοπαλία σε μία τέτοια έδρα μόνο ως επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί.

Κι αν συγκρίνουμε το ξεκίνημα του πρώτου γύρου μ’ αυτό του δευτέρου είναι εντελώς διαφορετικά. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος η Κρύα Βρύση είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες από Πορταϊκό και Πυργετό εντός έδρας, ενώ τώρα στα εκτός έδρας η συγκομιδή της ήταν νίκη και ισοπαλία.

Η Κρύα Βρύση εκτός έδρας φέτος τα πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με τα εντός έδρας ματς και οι βαθμοί της είναι περισσότεροι μακριά από την έδρα της. Ενώ και σε άλλα παιχνίδια που ηττήθηκε στάθηκε αρκετά καλά και οι βαθμοί χάθηκαν στις λεπτομέρειες.

Την επόμενη αγωνιστική η Κρύα Βρύση δεν θα δώσει παιχνίδι καθώς στο πρόγραμμα είναι η αναμέτρησή της με την Πηγή η οποία όμως δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα και θα προσθέσει 3 βαθμούς άνευ αγώνα.

Όσον αφορά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου η Κρύα Βρύση απέκτησε τους Αλέξανδρο Βουλτσίδη από το Καστράκι και τον Μπάμπη Λάιο από τα Σαράγια ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την γραμμή κρούσης.

Από την άλλη πλευρά αποχώρησαν οι Χιούσα που πήγε στο Καστράκι και ο Σταύρος Φορτούνης που μεταγράφηκε σε ομάδα των Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here