Ιταλός ο διαιτητής του τελικού του Champions League

0
22

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο Ντανιέλε Ορζάτο θα διαιτητεύσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου (22:00) στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας

Ο 44χρονος Ιταλός, ο οποίος είναι διεθνής διαιτητής από το 2010, θα διευθύνει τον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας του σε επίπεδο UEFA. Την τρέχουσα σεζόν «σφύριξε» σε οκτώ παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16», τον Φεβρουάριο. Επίσης, ο Ορζάτο διαιτήτευσε και τον προημιτελικό Γουλβς-Σεβίλη στο φάιναλ έιτ του φετινού Europa League που διεξάγεται στη Γερμανία, ενώ πέρυσι ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο αναμετρήθηκαν Τσέλσι και Άρσεναλ.

Στον τελικό της Λισαβόνας ο Ορζάτο θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λορέντζο Μανιανέλι και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χατσεγκάν. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Ιράτι, ενώ καθήκοντα AVAR θα έχει ο συμπατριώτης του, Μάρκο Γκουίντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here