Καστράκι και Κρύα Βρύση αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

0
46

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας υπάρχει και Καλαμπακιώτικο ντέρμπι καθώς στο γήπεδο του Καστρακίου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Κρύα Βρύση.

Το Καστράκι θα έχει και φέτος προπονητή τον Θεόδωρο Καραγιάννη, ο οποίος θα πλασιώνεται από τον Λεωνίδα Σακελλαρίδη. Από εκεί και πέρα στην ομάδα έγινε μια εκτεταμένη ανανέωση καθώς αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν την προηγούμενη διετία αποχώρησαν και αντικαταστάθηκαν από νεαρούς κυρίως, αλλά και μερικούς έμπειρους.

Η Κρύα Βρύση από την πλευρά της θα έχει στον πάγκο της και πάλι τον Γιώργο Ράτζα και κράτησε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που είχε τα προηγούμενα δύο χρόνια, ενώ έκανε και ορισμένες μεταγραφές. Στόχος της είναι μια καλή πορεία μακριά από το άγχος του υποβιβασμού.

Τόσο το Καστράκι όσο και η Κρύα Βρύση θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί όπως λέγεται στις πρεμιέρες για όποια ομάδα ξεκινάει με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, άλλωστε υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στις δύο οπότε όποια ομάδα θα βρεθεί στην μέρα της αυτή και θα είναι πιο κοντά στην επιτυχία.

Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους ξανά σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος άλλες δύο φορές. Το 2012 όταν μάλιστα το Καστράκι προπονητής ήταν ο Γιώργος Ράτζας και τότε είχε κερδίσει η Κρύα Βρύση με 4-2.

Επίσης είχαν συναντηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2016-17 όταν και το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω έντονης βροχόπτωσης κι έγινε σε εμβόλιμη αγωνιστική στο γήπεδο της Βασιλική με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κοντίνος με βοηθούς τους Νταλούκα και Πάφη και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here