Κεραυνός Βασιλικής: η προσπάθεια της ανόδου πέτυχε, δεν έτυχε

0
47

Ο Κεραυνός Βασιλικής είναι μια ομάδα η οποία έχει την δική της ιστορία, η οποία ξεκίνησε από την δεκαετία του 70′.

Ήταν από τις πρώτες ομάδες που πήραν μέρος στην δεκαετία του 80′ στην Εθνική Ερασιτεχνική και στην μετέπειτα Δ’ Εθνική.

Στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας πάντα αποτελούσε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα η οποία έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα το 1995 είχε κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων και είχε φτάσει ως τα προημιτελικά του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90′ υποβιβάσθηκε στην Β’ Ερασιτεχνική απ’ όπου ανέβηκε και πάλι στην Α’ την σεζόν 2002-03, όπου υποβιβάσθηκε μετά από δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα μετά από κάποιες πορείες στην Β’ Ερασιτεχνική το 2010 υποβιβάσθηκε στην Γ’ Ερασιτεχνική ύστερα από αγώνα μπαράζ. Κάποια στιγμή επανήλθε στην Β’ Ερασιτεχνική, αλλά και πάλι υποβιβάσθηκε.

Στην Β’ Ερασιτεχνική επέστρεψε το 2018 κι από το 2019 άρχισε και πάλι να διεκδικεί δυναμικά την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Την σεζόν 2019-20 αν κι έκανε έναν εντυπωσιακό πρώτο γύρο, στον δεύτερο τα αποτελέσματά της δεν ήταν ανάλογα με αποτέλεσμα να πέσει στην τρίτη θέση και η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε εκεί. Τότε ανέβηκαν οι ομάδες που ήταν στις δύο πρώτες θέσεις στην διακοπή.

Την σεζόν 2020-21 έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα δείχνοντας ότι ήταν ακόμα καλύτερη κάνοντας συνεχείς νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς το πρωτάθλημα διακόπηκε μόλις στην 3η αγωνιστική λόγω του λοκ-ντάουν.

Πέρυσι αγωνιζόμενη στον α’ όμιλο έκανε μια σχετικά καλή πορεία.

Φέτος με πρόεδρο τον Γιώργο Ντάφο έκανε μια νέα προσπάθεια η οποία με την πάροδο του χρόνου ενισχύονταν και φαίνονταν ότι η χρονιά θα ήταν διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες.

Ξεκίνησε με 7 στα 7 πριν κάνει την πρώτη ήττα στην Χρυσομηλιά, επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ήττα στο Παλαιομονάστηρο η οποία μάλλον αφύπνισε όλη την ομάδα η οποία από εκεί και πέρα πέτυχε τις νίκες που ήθελε, πήρε ισοπαλίες στα εκτός έδρας ντέρμπι με Κεφαλοβρυσιακό και Ροπωτό και κατακτώντας την δεύτερη θέση ανέβηκε στην Α’ Ερασιτεχνική ύστερα από 18 χρόνια και πάλι.

sportskalampaka.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here