Κι επίσημα προπονητής των Μετεώρων ο Νίκος Μανούρας

0
181

Μετά την αποχώρηση του προπονητή Σπύρου Ευαγγέλο από τα Μετέωρα είχε τεθεί ένα ζήτημα σχετικά με τον επόμενο προπονητή καθώς ο σχετικός κανονισμός της ΕΠΟ ανέφερε πως πρέπει να κατέχει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’ και ο αντικαταστάτης του, Νίκος Μανούρας είναι στην φάση για να το αποκτήσει και κατέχει αυτή τη στιγμή το ΟΥΕΦΑ Β’.

Ακούστηκαν διάφορα τότε, αλλά εμείς είχαμε παρουσιάσει τον σχετικό κανονισμό που ανέφερε πως σε περίπτωση που μέσα σε κάποιον νομό δεν υπάρχει άλλος προπονητής κάτοχος του ΟΥΕΦΑ Α’ τότε κατόπιν σχετικής αίτησης μπορεί να μείνει σε κάποια ομάδα προπονητής με ΟΥΕΦΑ Β’. Κι επίσης ότι πάντα υπάρχει ένα περιθώριο 15 ημερών περίπου για να διευθετηθεί το όλο θέμα. Βέβαια για όλο αυτό απαιτείται μια σχετική διαδικασία την οποία η διοίκηση των Μετεώρων την έκανε και τώρα ήρθε η απάντηση από την ΕΠΟ που λέει ότι μπορεί να είναι προπονητής στην ομάδα ο Νίκος Μανούρας.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση από τον ΑΣ Μετέωρα:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Νικόλαο Μανούρα και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Μανούρας ανήκε στο τεχνικό τιμ της ομάδος και αναλαμβάνει πλέον και επισήμως χρέη προπονητή του ιστορικού σωματείου.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 22/11/2019

Με εκτίμηση

Α.Σ. Μετέωρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here