Κολύμβηση: 2η και 3η θέση για τον Χρήστο Αδάμο στα Ιλίσια

0
260

Με την συμμετοχή 890 κολυμβητών-τριων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε το 1ο Κύπελλο Ποσειδώνα Ιλισίων.

Τι 1ο Κολυμβητικό Κύπελλο Ποσειδώνα Ιλισίων συνδιοργανώθηκε με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, με τη συνεργασία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Στην έναρξη των αγώνων τιμήθηκε για το ήθος και την διαδρομή του στον αθλητισμό, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην αθλητής του Ποσειδώνα Ιλισίων, Γιώργος Αρνιακός. Επίσης βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ και μέλος της ΕΟΕ, Γεώργιος Αλικάκος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και μέλος της επιτροπής αθλητών της ΕΟΕ, Κέλλυ Αραούζου, με την βράβευση να κάνει ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννοπουλος.

Τιμητική βράβευση έγινε και στον δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και έκανε και απονομές μεταλλίων, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο.

Στους αγώνες αυτούς που ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου πήρε μέρος και ο Καλαμπακιώτης Κολυμβητής Χρήστος Αδάμος ο οποίος φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Νηρέα Χαλανδρίου και κατάφερε να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλες δύο σπουδαίες διακρίσεις.

Συμμετείχε στα 100μ. ύπτιο όπου κατέκτησε την 2η θέση, ενώ ύστερα από αρκετό καιρό πήρε μέρος και σε κούρσα 200μ. στο ύπτιο όπου κατέκτησε την 3η θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here