Κριστιάν Γκολομέεβ: “ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που ήρθαν”

0
10

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην διοργάνωση του international swimming league που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Βουδαπέστη. Μια εκδήλωση που κράτησε σε εγρήγορση τους κορυφαίους κολυμβητές του κόσμου για έξι εβδομάδες στην μητρόπολη της ευρωπαΐκής κλασικής κολύμβησης, την Βουδαπέστη.

Ο κολυμβητής του Εθνικού Πειραιά και μια μεγάλη ελπίδα της χώρας για διάκριση στους προσέχεις Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εντυπωσίασε σε όλους τους αγώνες και πέτυχε μία σειρά πανελληνίων επιδόσεων σε μικρή πισίνα.

Ο Κριστιάν μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία του στους αγώνες και τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που ήρθαν σε αυτή την σειρά αγώνων. Ήταν πολύ επίπονο και έντονο σε κούραση το να κολυμπάς σε διάστημα έξι εβδομάδων συνεχώς σε υψηλές εντάσεις, όμως το κέρδος ήταν ότι μπήκα σε γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσω να κρατήσω και να αξιοποιήσω το επόμενο διάστημα».

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον κορυφαίο Έλληνα σπρίντερ που επέστρεψε από την Βουδαπέστη με 46.72 στα 100 ελεύθερο, με 20.75 στα 50 ελεύθερο και με 23.13 στα 50 πεταλούδα;

«Μικρή περίοδο ξεκούρασης για αποφόρτιση τώρα και άμεσα επιστροφή στην προετοιμασία μου».

Ο Κριστιάν νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και να ευχηθεί δύναμη και κουράγιο σε όσους υπηρετούν το άθλημα της κλασικής κολύμβησης στην χώρα μας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας.

«Ευχαριστώ όλους για την θετική ανταπόκριση στα αποτελέσματά μου και εύχομαι να είναι όλοι δυνατοί».

Ο προπονητής του Κριστιάν Γκολομεεβ, ο Άκης Οικονόμου εκτιμά ότι τα αποτελέσματα από την συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών στην διοργάνωση της Βουδαπέστης είναι εξαιρετικά θετικά και θα στηρίξουν την προσπάθειά τους στην ολυμπιακή προπαρασκευή τους.

«Όλα πήγαν καλά και ικανοποιητικά από την συμμετοχή στην ISL των αθλητών μας. Βλέποντας τα αποτελέσματα και την αγωνιστική αποτίμηση θεωρώ ότι πολλά θετικά φαίνονται ήδη και ακόμα κάποια θα φανούν στο μέλλον και τις επόμενες φάσεις της προετοιμασίας τους».

Στους αγώνες της Βουδαπέστης την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Κριστιάν Γκολομεεβ, ο Ανδρέας Βαζαίος, ο Απόστολος Χρήστου, ο Απόστολος Παπαστάμος, η Νόρα Δράκου και η Άννα Ντουντουνάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here