Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Διάβας η Κρύα Βρύση αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την ομάδα του Πύργο.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό σημείο όσον αφορά την προετοιμασία τους.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πύργου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Πρεβέντη στο 10′ με τον 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσάτσο στο 54′.
Η Κρύα Βρύση μπήκε άμεσα μέσα στο παιχνίδι καθώς στο 57′ μείωσε το σκορ ύστερα από αυτογκόλ του Παπακώστα.
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από τον Ντίνο στο 72′.
Διαιτήτευσε με επιτυχία ο Σοφοκλής Βουλόγκας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Μαλακασιώτης (46′ Ζέρβας), Χ. Παππάς, Παπαγεωργίου, Κηρύκος, Μισιρλής (46′ Ράτζας), Δραγατογιάννης, Β. Παππάς (46′ Α. Μπαούτης), Ούτος, Μ. Τάτσιος, Πούλιος (46′ Βουλτσίδης), Ντίνος.
ΠΥΡΓΟΣ: Σφυρλίδας, Σκαρπένης, Μερτσιώτης, Παπαγεωργίου, Μέλιος, Μπαμπανάτσας, Ε. Ρίζος, Β. Ρίζος, Πρεβέντης, Χότζα, Νίντος.
Έπαιξαν και οι: Ζέρβας, Πολυμέρου, Τσάτσος, Ιατρού, Παπαϊωάννου.