Κώστας Βαβίτσας: “δύσκολη η επιλογή του νέου προπονητή, θα ξέρει την ομάδα”

0
211

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τα μέσα Ιουλίου περίπου, έδωσαν μόλις 3 αγώνες πρωταθλήματος και πλέον βρίσκονται σε αγωνιστική απραγία όπως και όλες οι ομάδες της κατηγορίας. Ενώ ήδη βρίσκονται και σε αναζήτηση νέου προπονητή καθώς ο προηγούμενος αποχώρησε λίγο πριν το lockdown.

Ο πρόεδρος των Μετεώρων Κώστας Βαβίτσας με δηλώσεις του σήμερα στο sportskalampaka αναφέρεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, την πορεία της ομάδας, αλλά και στο προφίλ που θα έχει ο επόμενος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Πως αντιμετωπίζετε ως διοίκηση την διακοπή του πρωταθλήματος;

Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και ειδικά στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Όλες οι ομάδες έκαναν τον προγραμματισμό τους από τέλη Ιουλίου για να ξεκινήσει Σεπτέμβριο  το πρωτάθλημα και  τελικά το πήγαν ένα μήνα πίσω. Τα έξοδα τεράστια και χωρίς καμία βοήθεια από την διοργανώτρια αρχή και το κράτος… και από την στιγμή που έβλεπες ότι σε όλες τις χώρες τα πρωταθλήματα να  παίζονται και μάλιστα με κόσμο παντού. Και ένα παράδειγμα στην Κίνα όπου ” και καλά”  ξεκίνησε ο ιός τα γήπεδα έχουν 45000 χιλιάδες κόσμο. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει ξανά πιστεύω και  πόσο μάλλον να τελειώσει.

Η επιλογή του νέου προπονητή σε τι σημείο βρίσκεται; Ποιο θα είναι το προφίλ του;

Περιμένουμε να δούμε και εμείς τι θα γίνει και πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ώστε να δούμε το θέμα προπονητή. Θα είναι μια επιλογή παρά πολύ δύσκολη αλλά θα είναι άτομο που γνωρίζει την ομάδα καλά.

Η αποχώρηση του κ. Μανούρα σας βρήκε απροετοίμαστους;

Η αποχώρηση του κυρίου Μανούρα μάς βρήκε κάπως απροετοίμαστους και η αλήθεια είναι εγώ  προσωπικά δεν το περίμενα γιατί είχαμε στενή επαφή σχεδόν καθημερινά και μιλούσαμε για τα θέματα τις ομάδας, απλά εξέφρασε την άποψή του ότι είναι προβληματισμένος και αν θέλει η διοίκηση την παραίτηση του. Κι εμείς μετά είπαμε ότι υπάρχει πλέον θέμα προπονητή.

Η εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα (στα 3 παιχνίδια) τι εντύπωση σου άφησε;

Η εικόνα τις ομάδας σίγουρα δεν είναι αυτή που περιμέναμε όλοι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας σαν υλικό που έχουμε. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά  την πρώτη αγωνιστική με λάθος αποφάσεις του διαιτητή και αυτό συνεχίστηκε και στον 3ο αγώνα που παίξαμε. Και αν δούμε όλοι οι αγώνες κριθήκανε στο γκολ. Ελπίζω η συνέχεια να αλλάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here