Κώστας Ρόμπος: “Ήρθα στα Μετέωρα για να βοηθήσω να μείνουν στην κατηγορία”

0
121

Ο Κώστας Ρόμπος είναι ένας αμυντικός ο οποίος έχει κάνει αξιόλογη καριέρα καθώς έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα στην ΑΕΤ (Δ’ Εθνική), στο Πετρωτό (Α’ ΕΠΣΤ),  στον ΑΟ Τρίκαλα (Δ’ Εθνική), στο Καστράκι (Α’ ΕΠΣΤ σε δύο διαφορετικές περιόδους),  στο Ελευθεροχώρι (σε Α’ ΕΠΣΤ και Δ’ Εθνική) και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ταυρωπό Καρδίτσας που συμμετέχει  στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ. Τα Μετέωρα είχαν ενδιαφερθεί και παλαιότερα για να τον εντάξουν στη δύναμή τους και τελικά κάτι τέτοιο έγινε στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Το sportskalampaka φιλοξενεί σήμερα μία μίνι-συνέντευξη του Κώστα Ρόμπου ο οποίος αναφέρεται στους λόγους της συνεργασίας του με την Καλαμπακιώτικη ομάδα.

Πως μεταγράφηκες στα Μετέωρα;

– Είχα συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια με τον Νίκο Μανούρα στο Ελευθεροχώρι οπότε ως ποδοσφαιριστή με ήξερε από τότε όπως και εγώ τον γνωρίζω ως προπονητή, ενώ με τα Μετέωρα είχαν υπάρξει και παλαιότερα επαφές για συνεργασία, ήθελα κι εγώ να παίξω σε ανώτερη κατηγορία κι αυτό θα είναι καλό για μένα όπως επίσης να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία.

Τι κλίμα βρήκες στη νέα σου ομάδα;

Θεωρώ ότι το κλίμα είναι πολύ καλό και μακάρι να συνεχιστεί έτσι. Έχει σημασία να είμαστε καλά στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια γιατί αυτό θα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα το καλό κλίμα μεταξύ των παικτών βοηθάει και αγωνιστικά.

Πιστεύεις πως τα Μετέωρα μπορούν να μείνουν στην κατηγορία;

Ναι το πιστεύω πολύ, υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες και σε συνδυασμό με την εμπειρία των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών μπορεί να γίνει ένας καλό συνδυασμός και να σωθεί στο τέλος η ομάδα. Είναι ένας στόχος τον οποίο τον πιστεύω κι εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά στην ομάδα.

Έχεις εικόνα από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες και καλούς παίκτες. Βοηθά αρκετά τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές ώστε να εξελιχθούν για να μπορέσουν να κάνουν κάτι παραπάνω. Οι περισσότερες ομάδες είναι καλές, είναι όμως στο επίπεδό μας και θεωρώ ότι όλες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να μείνουν στην κατηγορία όσον αφορά το κομμάτι αυτό.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και τον Νίκο Μανούρα για το ενδιαφέρον, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα να είμαστε στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here