Κώστας Ρόμπος: η τύχη ήταν αυτό που έλειπε από τα Μετέωρα

0
55

Ο Κώστας Ρόμπος είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Μετεώρων. Η παρουσία του από πέρυσι τον Ιανουάριο βελτίωσε αρκετά την άμυνα και βοήθησε στο να συγκεντρωθούν αρκετοί βαθμοί στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με την Καλαμπακιώτικη ομάδα και ήταν από τους πλέον βασικούς της παίκτες για όσο διήρκεσε το πρωτάθλημα.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Sportskalampaka αναφέρεται στην πορεία της ομάδας στις 4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά και το πως βλέπει την συνέχεια αν σε περίπτωση που το πρωτάθλημα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Οι τρεις σερί ήττες με 1-0 αποτελούν ένα σπάνιο στατιστικό. Πως το σχολιάζεις;

Και τα τρία αποτελέσματα θα έλεγα ήταν άτυχο γεγονός. Δεν αξίζαμε την ήττα και στα τρία παιχνίδια και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθαν. Δεν είχαμε τύχη καθόλου κι αυτό στοίχισε. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει αρκετούς βαθμούς και θα μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά αυτή τη στιγμή.

Την αποχώρηση του προπονητή η πλευρά των ποδοσφαιριστών πως την είδε;

Δεν περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο. Ως προπονητή τον κ. Μανούρα τον είχαμε συνηθίσει, είχαμε δουλέψει και πέρυσι μαζί του, η ομάδα ήταν καλή, η δουλειά του επίσης καλή, τα αποτελέσματα δεν είχαμε κι αυτά λόγω ατυχίας όπως είπα παραπάνω. Από αυτή την άποψη δεν το περιμέναμε, αλλά από εκεί και πέρα αφού αποχώρησε για προσωπικούς του λόγους εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι περισσότερο.

Το πρωτάθλημα από αυτό το μικρό δείγμα που είδαμε πως σου φάνηκε;

Ο όμιλος μας έχει πολλές καλές ομάδες και τα περισσότερα παιχνίδια που είχαν γίνει ήταν αμφίρροπα, μάλιστα έλειπαν και τα μεγάλα σκορ. Με εξαίρεση ίσως την Αναγέννηση οι άλλες οι ομάδες ήταν κοντά όσον αφορά την δυναμικότητά τους. Πάνω – κάτω οι ομάδες ήταν ίδιας δυναμικότητας με μικρές αποκλίσεις.

Αν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα πόσο δύσκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς;

Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα χρειαστεί από την αρχή προετοιμασία ίσως και για έναν μήνα. Εκτός από αγωνιστικά είναι δύσκολο και ψυχολογικά να ξεκινάς και πάλι από την αρχή, κάτι που το έχεις ξανακάνει στην ίδια σεζόν. Υπάρχει όμως δίψα και όρεξη να επιστρέψουμε και να χαρούμε το ποδόσφαιρο.

Από την προσωπική σου απόδοση ήσουν ευχαριστημένος;

Είμαι ευχαριστημένος θα έλεγα καθώς και στην προηγούμενη καραντίνα εγώ είχα δουλέψει αρκετά, ενώ και πέρυσι είχα προλάβει να δουλέψω αρκετά με την ομάδα. Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη γιατί ήθελα να δώσω ακόμα περισσότερα στην ομάδα.

Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα ποια θα είναι η τύχη των Μετεώρων;

Θα είναι αρκετά δύσκολα καθώς έχουμε ξεκινήσει με 3 ήττες και δεν ξέρουμε αν θα γίνει κανονικά το πρωτάθλημα σε δύο γύρους, ή σε έναν μόνο. Αν επιστρέψουμε μπορεί η κατάσταση να αντιστραφεί και η τύχη να είναι με το μέρος μας αυτή τη φορά. Όρεξη και δίψα για την ομάδα υπάρχει απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα εξαρτηθεί βέβαια κι από το ποιος θα είναι ο προπονητής και τι δουλειά θα γίνει.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη της ομάδας των Μετεώρων, αλλά και στους φιλάθλους τους καλές γιορτές και σύντομα να επανέλθει η κανονική ζωή για όλους και να επιστρέψουμε υγιείς στις δραστηριότητές μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here