Λυγαριά-Μετέωρα 0-1: οι δηλώσεις των προπονητών

0
71

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην Λυγαριά και τα Μετέωρα, οι δύο προπονητές των ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις αναφορικά πάντα με το παιχνίδι και το πως εξελίχθηκε.

Αναλυτικά

Νίκος Κακούσιος (Λυγαριά): Θέλω να ξεκινήσω με κάτι άλλο, θέλω να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά και να μην διακοπεί το πρωτάθλημα όπως πέρυσι, να είμαστε όλοι υγιείς και να είμαστε στα γήπεδα,να έχουμε όλοι υγεία για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Παίζαμε με μία ομάδα που είναι φαβορί όχι μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για να αλλάξει κατηγορία, χάσαμε δύο ευκαιρίες, αν γινόταν γκολ ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό, κοιτάξαμε στα μάτια των αντίπαλο και σε κάποια σημεία ήμασταν καλύτεροι. Εύχομαι στα Μετέωρα ότι καλύτερο. Είχαμε δει την ομάδα των Μετεώρων, αγωνιστήκαμε σφικτά είχαμε κοντά τις γραμμές κι αγωνιστήκαμε με αντεπιθέσεις να κάνουμε τη ζημιά. Δεν καταφέραμε αν και είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τις ευκαιρίες. Αν με τέτοιες ομάδες δεν κάνεις το γκολ στις καλές στιγμές, τότε το πληρώνεις. Τα Μετέωρα εκμεταλλεύτηκαν μία αδράνεια και μας κέρδισαν. Στόχοι του Απόλλωνα είναι να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

Χρήστος Αυγέρος (Μετέωρα): Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, έχουμε ως στόχο να καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα την πρώτη θέση. Έγινε ένα ματς τοπικού, “καλώς ήρθατε στο τοπικό” θα έβαζα ως τίτλο, ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και δυνατός, εμείς παρασυρθήκαμε σε μερικά σημεία δώσαμε χώρο, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε εκεί μίλησε η ποιότητα για μας, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα στην συνέχεια και φεύγουμε από μία δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς που ήταν και το σημαντικό για μας. Η δουλειά συνεχίζεται για εμάς με στόχο να εμφανιζόμαστε πιο καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here