Λυγαριά-Μετέωρα 0-1: ο απόηχος του αγώνα

0
114

Είχαμε αναφέρει πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι για τα Μετέωρα ότι είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση από την Γ’ Εθνική κατηγορία στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, τα γήπεδα είναι διαφορετικά και γενικά το ποδόσφαιρο που παίζεται είναι επίσης διαφορετικό καθώς βασίζεται κυρίως στην δύναμη κάτι που γίνεται καθώς και τα γήπεδα είναι πιο μικρά. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο κάθε επιτυχία, κάθε νίκη, δεν έρχεται χωρίς την ανάλογη προσπάθεια.

Τα Μετέωρα τα βρήκαν όλα αυτά μπροστά τους χθες, είχαν κι έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος διαθέτει κι έναν εξίσου καλό προπονητή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο Χρήστος Αυγέρος μάζεψε τους παίκτες του στο τέλος του αγώνα και τους επισήμανε ότι αυτές θα είναι οι καταστάσεις που θ’ αντιμετωπίσουν όλη τη σεζόν και πως θα πρέπει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που επισημάνθηκε χθες ήταν η πολύ καλή απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας, του Βασίλη Τσιάμη και του Μαρίνου Τζανόπουλου που ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα, αλλά και του Θεόδωρου Λιακόπουλου ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, αλλά είχε την ευκαιρία να προσφέρει θετικά πράγματα. Αυτό δείχνει ότι ο Χρήστος Αυγέρος πιστεύει στα παιδιά αυτά κι αυτά του ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη που δέχονται.

Ενώ σ’ αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τα άλλα παιδιά που απουσίαζαν χθες για παράδειγμα ο Φώτης Πορτίκας ήταν άρρωστος και δεν ήταν στην αποστολή.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι από το χθεσινό παιχνίδι απουσίασαν οι Παναγιώτης Αυγέρος και Θανάσης Γιαννακόπουλος λόγω τραυματισμών, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα αποχώρησαν και οι Αλέξανδρος Αλμπάνης και Γιάννης Κοτσιλιάνος.

Το καλό βέβαια είναι ότι την επόμενη αγωνιστική τα Μετέωρα δεν θα αγωνιστούν καθώς οι Παραληθαίοι δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα οπότε θα υπάρχει χρόνος ώστε να αποθεραπευτούν και να είναι στην διάθεση του Χρήστου Αυγέρου στα επόμενα παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here