“Μένουμε σπίτι” έτσι απλά

0
12

Ναι συμφωνούμε ότι το απλό είναι και δύσκολο. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να μείνει σπίτι και να μην ξέρει πότε θα είναι ελεύθερος ξανά να βγαίνει έξω για τις δουλειές του ή απλά να κάνει μια βόλτα.

Όμως από την άλλη πλευρά τα κρούσματα του κορωνοϊού μέρα με τη μέρα αυξάνονται, οι άνθρωποι που χάνονται από την ζωή επίσης αυξάνονται και στην χώρα μας, οπότε για όλους δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μένουμε σπίτι, να ακούμε τους ειδικούς, να προστατεύουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Βγαίνουμε μόνο αν παραστεί ανάγκη, για διάφορα ψώνια κι αν είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε μόνοι μας στο δρόμο, ή κάπου αλλού.

Οι Έλληνες ως λαός και τέτοια εποχή έχει μάθει να είναι συνεχώς έξω, πολλές φορές όμως τα πράγματα αλλάζουν, για να γίνουν όλα αυτά που θέλουμε όμως ξανά γρήγορα, πρέπει να υπακούσουμε στις οδηγίες των ειδικών και να παραμένουμε στα σπίτια μας.

Όλα αυτά θα τα γράψουμε και θα τα ξαναγράψουμε και για μας τους ίδιους, αλλά και για όλους όσοι τα διαβάζουν. Μόνο με κοινή προσπάθεια θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας, άμα κάνει ο καθένας ότι θέλει τότε όλα θα καθυστερήσουν!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here