Μέσα σε 40 ημέρες θα ολοκληρωθεί η Premier League

0
7
MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 07: Riyad Mahrez of Manchester City is challenged by Fred, Nemanja Matic and Angel Gomes of Manchester United during the Carabao Cup Semi Final match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on January 07, 2020 in Manchester, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Η εφημερίδα TIMES σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ένα από τα φορμάτ που εξέτασαν οι εκπρόσωποι των 20 συλλόγων της Premier League φαίνεται πως ήταν η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν σε χρονικό διάστημα 40 ημερών κατά τις οποίες θα διεξαχθούν και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια των 9 αγωνιστικών που υπολείπονται για το φινάλε.

Ο στόχος είναι να μη βγει εκτός χρονοδιαγράμματος και η επόμενη σεζόν και να καταφέρει το νέο πρωτάθλημα να κάνει σέντρα το αργότερο μέσα στον Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζεται πως το lockdown στην Μεγάλη Βρετανία έχει επεκταθεί μέχρι και τις 7 Μαΐου και υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως οι ποδοσφαιρικές ομάδες θ’ αρχίσουν ξανά προπονήσεις από τις 18/5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here