Μέσα στο Μάιο το ξεκαθάρισμα στην Γ’ Εθνική

0
58

Σίγουρα το θέμα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας προσφέρεται για πλούσια ανάλυση μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από την ΕΠΟ.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει ότι επικυρώνονται οι βαθμολογίες των ομίλων τη στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι οι 8 πρώτες ομάδες θα έπαιζαν μπαράζ για 4 εισιτήρια ανόδου. Δεν ξεκαθαρίζει η ανακοίνωση αν θα δώσουν αγώνες μπαράζ ή αν θα ανεβούν όλες αφού δίνεται το δικαίωμα για να τροποποιηθεί η προκήρυξη.

Επίσης η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι τελικές αποφάσεις για την Γ’ Εθνική, προφανώς θα εννοεί όλα τα παραπάνω, αλλά και την υπόθεση του υποβιβασμού θα παρθούν μέσα στο Μάιο μέσα από τις εισηγήσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ας αναφερθούμε τώρα στο πρώτο κομμάτι, αυτό της ανάδειξης πρωταθλητή αναλυτικά σε κάθε όμιλο.

1ος όμιλος: εδώ να αναφέρουμε ότι αυτός ο όμιλος είχε 13 ομάδες και όταν σταμάτησε στην 23η αγωνιστική 10 ομάδες είχαν 22 παιχνίδια και 3 21, λόγω το ότι υπήρχε ρεπό κάθε αγωνιστική. Την πρώτη θέση δεν την επηρεάζει αυτό καθώς ο Πανσερραϊκός είχε 58 βαθμούς και ο Νέστος Χρυσούπολης που ήταν στην δεύτερη θέση είχε 44.

2ος όμιλος: εδώ υπήρχαν 15 ομάδες, άρα κι εδώ ρεπό και τη στιγμή της διακοπής 3 ομάδες είχαν 26 παιχνίδια, 7 ομάδες 25, 3 ομάδες με 24 παιχνίδια και μία με 23 και μία με 22. Στην πρώτη θέση ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας με 61 βαθμούς έναντι 47 των Γιαννιτσών που ήταν στην δεύτερη.

3ος όμιλος: εδώ ο Πιερικός δεν είχε κανένα θέμα, ήταν πρώτος με 56 βαθμούς και δεύτερος ο Θησέας Αγριάς με 43.

4ος όμιλος: στον όμιλο αυτό σε 23 παιχνίδια η ΑΕΠ Καραγιαννίων ήταν στην πρώτη θέση με 53 βαθμούς και δεύτερη η Αναγέννηση Άρτας με 51. Μάλιστα οι δύο ομάδες την 25η αγωνιστική θα αγωνίζονταν στην έδρα των πρωτοπόρων και προφανώς εκείνο το παιχνίδια θα έδινε και οριστικά το εισιτήριο της ανόδου σε μία από τις δύο.

5ος όμιλος: εδώ υπάρχει ισοβαθμία όπου στην πρώτη θέση ισοβαθμούν η Καλλιθέα με την Θύελλα Καμαρίου έχοντας 53 βαθμούς με την ισοβαθμία να ευνοεί την Καλλιθέα.

6ος όμιλος: ο όμιλος αυτός είχε 13 ομάδες, άρα και πάλι όταν σταμάτησε οι ομάδες δεν είχαν τον ίδιο αριθμό αγώνων, αλλά τα πράγματα στην κορυφή είχαν ξεκαθαρίσει καθώς στην πρώτη θέση ήταν η Ρόδος με 56 βαθμούς κι ακολουθούσε η Μαρκό με 44.

7ος όμιλος: στον όμιλο αυτό στην πρώτη θέση ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη με 52 βαθμούς και στην δεύτερη θέση το Καταστάρι με 48.

8ος όμιλος: ο όμιλος αυτός είχε 9 ομάδες και ήταν ήδη στην διαδικασία τον πλέι-οφ όπου η Επισκοπή είχε 38 βαθμούς και ο Γιούχτας 31.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here