Μέχρι 10 Ιουνίου η ΟΥΕΦΑ θα αποφασίσει αν θα γίνονται παιχνίδια με κόσμο

0
19

Το φετινό Champions League και το Europa League από την προημιτελική φάση και έπειτα θα διεξαχθούν με τη μορφή του Final-8 και οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον με βάση τα ισχύοντα δεδομένα.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τις 10 Ιουλίου αυτό ενδέχεται να αλλάξει και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και εν συνεχεία θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

“Είμαστε σε επαφές με τις αρχές σε Πορτογαλία και Γερμανία, ενώ την άλλη Τρίτη (7/7) θα κάνω συζήτηση με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και θα πάρουμε σύντομα την απόφαση.

Θα θέλαμε φιλάθλους στους αγώνες αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε σε κίνδυνο τις ζωές όσων εμπλέκονται. Είναι βέβαια λυπηρό τα σημαντικότερα παιχνίδια να παίζονται μπροστά σε άδειες εξέδρες”, ανέφερε ο κ. Τσέφεριν.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ακόμα στη μάχη διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για την οκτάδα του Europa, έχοντας να δώσει τη ρεβάνς με τη Γουλβς (1-1 το πρώτο ματς στο Φάληρο) στις αρχές Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here