Μετέωρα-Ηρακλής Λάρισας: το εξωαγωνιστικό ρεπορτάζ

0
171
  •  Ο προπονητής του Ηρακλής Λάρισας, Χρήστος Χατζηλιάδης μπορεί να έπαιξε μόλις έναν χρόνο στην ομάδα των Μετεώρων, αλλά έχει κρατήσει φιλίες με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας από εκείνη την εποχή.
  • Μάλιστα με τον Γιώργο Γκόβαρη, τον Σταύρο Αλμπάνη όπως και με τον Σοφοκλή Βουλόγκα ήταν συμπαίκτες εκείνη την σεζόν. Ενώ πολύ καλές σχέσεις είχε και με τους φιλάθλους, οι οποίοι για χάρη μέχρι και πανό είχαν φτιάξει. Οι παλαιοί φίλαθλοι θα το θυμούνται αυτό.
  • Εννοείται ότι πριν από το παιχνίδι η κουβέντα πήγε και σε εκείνες τις εποχές που όπως και τώρα τα Μετέωρα προέρχονταν από υποβιβασμό, τότε από την Δ’ Εθνική, τώρα από την Γ’ Εθνική.
  • Ο Ηρακλής Λάρισας εκμεταλλεύτηκε τον επιθετικό οίστρο του Χρήστου Αλεξίου ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα που έκριναν το παιχνίδι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στην ΑΕ Καρίτσας, ενώ φέτος είναι πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
  • Πολύς κόσμος δεν βρέθηκε στις κερκίδες, αλλά όσοι βρέθηκαν έμειναν ευχαριστημένοι από το παιχνίδι που παρακολούθησαν.
  • Ο Σάκης Μόκας ξεκίνησε το παιχνίδι από την αρχή για πρώτη φορά φέτος, δείχνοντας ότι ο Χρήστος Αυγέρος θέλει να αξιοποιήσει όλο το υλικό που έχει στα χέρια του.
  • Πολύ καλή η εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπόμπολα, ο οποίος στο δεύτερο μέρος απόκρουσε το πέναλτι του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρισας, Μπραγμαμόντι.
  • Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και των υπόλοιπων νεαρών ποδοσφαιριστών όσο αγωνίστηκαν.
  • Τα Μετέωρα χτίζουν φέτος μια πολύ καλή ομάδα η οποία ίσως και με κάποιες μικρές προσθήκες να είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Όλα όμως στην ώρα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here