Μετέωρα-Κρύα Βρύση: δηλώσεις των προπονητών

0
96

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Κρύα Βρύση και τα Μετέωρα οι δύο προπονητές έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ (Προπονητής Μετεώρων): “Έγινε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε υπομονή για να φτάσουμε στον στόχο μας. Ήταν ένα θετικό φιλικό για μας, είδαμε αρκετά πράγματα τα οποία θέλουμε να τα έχουμε στα επίσημα παιχνίδια. Η Κρύα Βρύση έδειξε μια καλή εικόνα και θα τα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε την ΕΠΣΤ για να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα. Ήδη έχουμε κάνει δύο μήνες προετοιμασία. Ελπίζω το επόμενο Σάββατο να ξεκινήσουμε.

Όσον αφορά τα δύο παιδιά από το Καμερούν, προπονούνται μαζί μας την τελευταία εβδομάδα, σήμερα αγωνίστηκε ο ένας, ο άλλος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, το αν αποκτηθούν αυτό θα το ξέρουμε την ερχόμενη εβδομάδα αφού γίνουν οι κατάλληλες διαπραγματεύσεις”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΤΖΑΣ (Προπονητής Κρύας Βρύσης): “Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό και προσπαθήσαμε να σταθούμε όσο καλύτερα γίνεται και να δούμε διάφορα πράγματα που θέλαμε. Το σκορ στα φιλικά παιχνίδια δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. Σίγουρα η αργοπορία στην έναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι καλή για τις ομάδες. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και περιμένουμε την έναρξη των επίσημων αγώνων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here