Μετέωρα-Ολυμπιακός Βόλου: παραλειπόμενα και άλλα

0
115
  • Πάρα πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” για το παιχνίδι ανάμεσα στα Μετέωρα και τον Ολυμπιακό Βόλου.
  • Τέτοια παιχνίδια λογικό είναι ότι όλοι θα θέλουν να τα παρακολουθήσουν.
  • Και μακάρι να γίνονται για τα Μετέωρα συχνά τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη κατηγορία βρίσκονται κι όσο το δυνατόν γνωστότερες ομάδες αντιμετωπίζουν το ενδιαφέρον μεγαλώνει κι αυξάνεται.
  • Υπήρχε κι αρκετός ενθουσιασμός σήμερα στην κερκίδα των γηπεδούχων. Ειδικά οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Καλτσά ήταν τεράστιοι και προσωπικά είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε κάτι τέτοιο.
  • Κρίμα που τα Μετέωρα δεν τα κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν αυτό τον κόσμο χαρούμενο, αλλά και να έκαναν κι ένα βήμα προς την άνοδο.
  • Υπάρχει όμως ακόμα μία ευκαιρία απέναντι στην Μαλεσίνα την ερχόμενη Τετάρτη για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του 4ου ομίλου.
  • Αρκετός ήταν και ο ποδοσφαιρικός κόσμος που βρέθηκε στην κερκίδα, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι κάτι που θα παρατηρήσετε και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.
  • Μεγάλη ένταση έγινε στο 37′ εξαιτίας ενός ανάποδου φάουλ που υπέδειξε ο πρώτος βοηθός εις βάρος των Μετεώρων κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πάγκο και κερκίδα.
  • Πάντως όταν ηρέμησαν τα πνεύματα τα Μετέωρα ισοφάρισαν κι ακολούθησε η έκρηξη των πανηγυρισμών.
  • Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές αυτή την νίκη που τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά στην Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here