Με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση για τον Κώστα Φορτούνη

0
18

Σε πετυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου αριστερού γόνατος υπεβλήθη την Πέμπτη από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος άτυχος κατά τη διάρκεια της φετινή καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (υπέστη ζημιά στο χιαστό) στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους και θα χρειαστεί να μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Καλαμπακιώτη μεσοεπιθετικού στα γήπεδα άρχισε ουσιαστικά από το πρωί της Πέμπτης. Και αυτό γιατί υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου αριστερού γόνατος, με την εγχείριση να γίνεται από τον γιατρό του Ολυμπιακού κ. Χρήστο Θέο, στο Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά την εγχείριση, ο Κώστας Φορτούνης έβγαλε φωτογραφία στο κρεβάτι του νοσοκομείου μαζί με τον Χρήστο Θέο, με αμφότερους να στέλνουν μήνυμα νίκης και συνάμα ελπίδας, για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here