Με κόσμο ο τελικός κυπέλλου;

0
34

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει από την ΕΠΟ, προκειμένου ο φετινός τελικός του της διοργάνωσης να γίνει με κόσμο στις εξέδρες.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε στο «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει με κόσμο ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου μίλησε για…

Το άν θα γίνουν με κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών: «Η στάση της ΕΠΟ δεν μπορεί να πούμε ότι είναι θετική ή αρνητική γιατί είναι θέμα Πολιτείας. Θα είναι χαρά για όλους μας να γίνουν με κόσμο, αρκεί να είναι ασφαλές. Η Πολιτεία ακόμη δεν έχει ζητήσει την άποψή μας. Αύριο θα τα συζητήσουμε από κοντά».

Τους διαιτητές των ημιτελικών κυπέλλου: «Απ’ ότι ξέρω ένας λόγος που δεν θα υπήρχαν ξένοι ήταν το πρόβλημα της καραντίνας, γι’ αυτούς που θα ερχόταν από το εξωτερικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά βλέπουμε ότι, μέχρι στιγμής, τα παιχνίδια γίνονται μόνο με Έλληνες. Αν τυχόν και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση ξένων εγώ τι να πω; Θα το δει η επιτροπή διαιτησίας, είναι καθαρά θέμα δικό της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here