Με την Λυγαριά η Κρύα Βρύση, ρεπό το Καστράκι

0
21

Αύριο θα διεξαχθεί η 12η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα είναι η πρώτη για τον δεύτερο γύρο.

Η Κρύα Βρύση θ’ αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Απόλλων Λυγαριά, ενώ το Καστράκι θα έχει ρεπό.

Η Κρύα Βρύση ύστερα από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τους δύο πρωτοπόρους όπου γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ, 0-2 από Μετέωρα και Πορταϊκό αύριο θα δώσει ένα νέο δύσκολο παιχνίδι καθώς θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Λυγαριάς.

Η ομάδα του Δημήτρη Αγγέλη θα κάνει την προσπάθειά της και θα προσπαθήσει να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα διεκδικώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Λυγαριάς από την άλλη πλευρά στο τέλος του α’ γύρου βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 που έφερε εκτός έδρας με το Δενδροχώρι. Απέναντι στην Κρύα Βρύση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει άλλο ένα καλό αποτέλεσμα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Λυγαριά είχε κερδίσει με 3-1. Ο Γιαννάκης είχε κάνει το 1-0 για την Κρύα Βρύση, η Λυγαριά ισοφάρισε με πέναλτι του Ζυγολίκα και με νέο πέναλτι έκανε το 1-2 με τον Οικονόμου και ο Πατρίκαλος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here