Με το βλέμμα στη συνέχεια τα Μετέωρα

0
4

Σίγουρα όταν μία ομάδα δέχεται στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων γκολ και χάνει δύο βαθμούς που τους δικαιούνταν και με το παραπάνω, η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Τα Μετέωρα όμως είναι υποχρεωμένα να αφήσουν πίσω το παιγνίδι της περασμένης Κυριακής και να στρέψουν το βλέμμα τους στο επόμενο παιγνίδι που είναι με τον Ατρόμητο Παλαμά εντός έδρας.

Το παιγνίδι με το Νεοχώρι έδειξε για ακόμη μία φορά ότι όταν μία ομάδα αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η αγωνιστική εικόνα των Μετεώρων μέχρι τώρα είναι αρκετά καλή κι αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι να γίνουν πιο συμπαγής, να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο μέταλλο και φυσικά θα πρέπει οι παίκτες του να είναι περισσότεροι κυνικοί μέσα στο παιγνίδι.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουν επίσης είναι η σημαντική για εκτός έδρας παιγνίδι παρουσία του κόσμου, όπως επίσης και την πολύ καλή πρώτη εμφάνιση του Βραζιλιάνου μέσου, Τζουλιάνο Περέιρα ο οποίος έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τα Μετέωρα καθώς χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και βελτίωσε αρκετά το παιγνίδι της ομάδας.

Το πρόγραμμα ως το τέλος του πρώτου γύρου είναι σχετικά βατό κι αυτό που πρέπει να προσέξουν όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι να μην ξαναχαθεί βαθμός μέσα στην έδρα της κι από εκεί και πέρα ότι πάρει μακριά από την Καλαμπάκα θα είναι κέρδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here