Μια νέα προσπάθεια ξεκινούν τα Μετέωρα

0
44

Τα Μετέωρα σήμερα ξεκινούν μια νέα προσπάθεια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αυτή θα είναι η 18η φορά που θα συμμετάσχουν σε εθνικό πρωτάθλημα και η παρουσία της είναι σταθερή σε κάθε δεκαετία από τότε που δημιουργήθηκαν οι εθνικές ερασιτεχνικές κατηγορίες, στο μακρινό 1974.

Τα Μετέωρα επίσης είναι μια ομάδα η οποία έχει συνεχή δράση από το 1974-75 που θεσπίστηκαν οι ενώσεις και αγωνίζεται κάθε χρόνο είτε σε εθνική κατηγορία, είτε στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων. Νομίζουμε ότι είναι από τις λίγες ερασιτεχνικές κατηγορίες που αγωνίζονται σταθερά επί 46 και πλέον χρόνια σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι αυτό.

Όμως η πόλη της Καλαμπάκας στηρίζει την αντιπροσωπευτική μας, άλλοτε μαζικά και άλλοτε μεμονωμένα.

Πάμε στα φετινά δεδομένα των Μετεώρων.

Πρόεδρος για δεύτερη σερί σεζόν θα είναι ο Κώστας Βαβίτσας.

Προπονητής επίσης για δεύτερη σεζόν είναι ο Νίκος Μανούρας. Πέρυσι είχε ξεκινήσει ως βοηθός του Σπύρου Ευαγγέλου τον οποίο διαδέχθηκε αμέσως μετά την 6η αγωνιστική στις 29 Οκτωβρίου.

Συνεργάτης του προπονητή και προπονητής των τερματοφυλάκων είναι ο Χάρης Μηνόγιαννης.

Όσον αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας έγινε ανανέωση σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς από την περσινή ομάδα, έμειναν λίγοι σχετικά ποδοσφαιριστές. Θεωρητικά φέτος η ομάδα είναι πιο γεμάτη και μένει να φανεί αυτό και στην πράξη.

Στα φιλικά παιχνίδια σε ορισμένα ήταν αρκετά καλή, ενώ σε άλλα η απόδοσή της κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, όχι όμως με τελείως αρνητικό πρόσημο.

Οι ομάδες του ομίλου

Τα Μετέωρα που πέρυσι ήταν στον ίδιο όμιλο είχαν αντιμετωπίσει και πάλι τις εξής ομάδες: ΑΟ Σελλάνων, Ατρόμητο Παλαμά, ΑΕ Καρίτσας, Δία Δίου, Ηρακλής Λάρισας, Τσαριτσάνη.

Οι καινούργιες ομάδες του ομίλου καθώς πέρυσι ήταν σε άλλους ομίλους, αλλά και οι νεοφώτιστες είναι: Φήκη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ελασσόνα, Αετός Μακρυχωρίου, Μακεδονικός Φούφα, Κοζάνη, Ερμής Αμυνταίου, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here