Για τα νέα δεδομένα μετά την πανδημία αλλά και την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στον ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη.
Όπως είπε, θα δοθεί νέα σημαντική ενίσχυση στους αθλητικούς συλλόγους, με την προϋπόθεση, όμως, να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων έως τις 5 Ιουνίου.
Ο υφυπουργός εξήγησε ότι αποτελεί κυβερνητική απόφαση που είναι σε γνώση του πρωθυπουργού η μετάθεση για το φθινόπωρο των εκλογών στις αθλητικές Ομοσπονδίες. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι περιμένει η ΕΠΟ να συναντηθεί μαζί του όπως άλλωστε την παροτρύνουν η FIFA και η UEFA με την πρόσφατη επιστολή τους.
Τέλος, έως τα μέσα του Ιουνίου όπως ενημέρωσε θα έχει λάβει και την ολιστική μελέτη από την UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχε από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.