Νέος προπονητής του Καστρακίου ο Βασίλης Γκούμπλιας

0
122

Η διοίκηση του Καστρακίου κινήθηκε ταχύτατα και μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αλμπάνη, ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Γκούμπλια.

Ο Βασίλης Γκούμπλιας είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει μια μακρά καριέρα στο τοπικό κι όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Αφού πρώτα δούλεψε στην παιδική ομάδα των Μετεώρων το 2003 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τους μέχρι το 2011. Σ’ αυτά τα χρόνια ήταν 5 χρόνια στην Δ’ Εθνική και τα υπόλοιπα στο τοπικό πρωτάθλημα. Τα Μετέωρα με τον Βασίλη Γκούμπλια στον πάγκο τους πήραν το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής το 2009, ενώ πήραν και το κύπελλο το 2008 κι επίσης αγωνίστηκαν στους τελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣΤ το 2007, και το 2010.

Στη συνέχεια δούλεψε στον Κισσαμικό για δύο χρόνια τον οποίο ανέβασε στην Δ’ Εθνική, στον ΑΟ Τρίκαλα στην Β’ Ερασιτεχνική, αλλά και στην Γ’ Εθνική, στην ΑΕΤ, πάλι στα Μετέωρα για ένα μικρό διάστημα, στην Κρύα Βρύση, ενώ φέτος ξεκίνησε στον πάγκο του Διγενή Νεοχωρίου και στην Γ’ Εθνική και στην συνέχεια αποχώρησε.

Θεωρείται έμπειρος προπονητής, ενώ στo Καστράκι θα συνεργαστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε τόσο στα Μετέωρα όσο και στην Κρύα Βρύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here