Νίκη ουσίας για το Καστράκι με 2-1 απέναντι στα Καλύβια

0
108

Ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το Καστράκι νίκησε με 2-1 τα Καλύβια για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Έτσι το ντεμπούτο του Βασίλη Γκούμπλια στον πάγκο του Καστρακίου συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ύστερα από 8 σερί χρόνια στον πάγκο της ομάδας που βρισκόταν ο Γιώργος Αλμπάνης, έκατσε άλλος προπονητής.

Το Καστράκι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες σήμερα και κοίταξε περισσότερο την ουσία και τους τρεις βαθμούς, απέναντι σ’ ένα δυνατό και σοβαρό αντίπαλο. Στον πάγκο των Καλυβίων βρίσκεται ο Νίκος Μανούρας που είναι και ο προπονητής των Μετεώρων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ καθώς μόλις στο 2′ ο Παναγιώτης Αυγέρος με μία εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Λευτέρη Μπαούτη ο οποίος με άψογο κοντρόλ μπήκε στην μεγάλη περιοχή κι ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγέρος κι έκανε το 1-0.

Άμεση ήταν η απάντηση των Καλυβίων και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο καθώς στο 3′ ο Πατρίκαλος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Μπλούτσο και δόθηκε νέο πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νουνός ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από εκεί και πέρα γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν άλλες αξιόλογες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος τα Καλύβια είχαν δοκάρι με τον Νουνό στο 53′, ενώ το Καστράκι πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Μόκα στο 60′.

Στο 65′ ο Καρανίκας έχασε σπουδαία ευκαιρία για τα Καλύβια, ενώ το Καστράκι είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Μπαούτη στο 74′ και τον Αυγέρο στο 80′, ενώ προς το τέλος ο Μπόμπολας με διπλή απόκρουση κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσάγιας με βοηθούς τους Μπάλα και Αποστόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Μπόμπολας, Μπαλογιάννης, Πούλιος, Μπαούτης, Αυγέρος, Φορτούνης, Σιούτας, Μπλούτσος, Θεοδώρου (50′ Γκόβαρης), Νταλούκας (87′ Γιάννης), Μόκας (90′ Κρίτσας).

ΚΑΛΥΒΙΑ: Πετρένκο, Σαραντάρης (75′ Μουλάλι), Κάβουρας, Καραλής, Σταματόπουλος (81′ Τζιώρτζιος), Κατσάρας, Λεγάκης, Καρανίκας, Νουνός, Πατρίκαλος, Δημητρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here