Νίκος Αγγελάκης: “τέτοιες νίκες χτίζουν χαρακτήρα”

0
53

Τα Μετέωρα λοιπόν πήραν μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη σήμερα και μάλιστα με ανατροπή, η οποία έγινε κι ενώ αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές.

Κι αυτός που αποβλήθηκε είναι ο πιο έμπειρος και ο ηγέτης της φετινής ομάδας.

Παρόλα αυτά τα Μετέωρα κατάφεραν στο τέλος του αγώνα και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το sportskalampaka επικοινώνησε με τον προπονητή των Μετεώρων Νίκο Αγγελάκη μετά το τέλος του αγώνα ο οποίος μας περιέγραψε τον τρόπο που επιτεύχθηκε η σημερινή επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αγγελάκη: “Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σίγουρα τέτοιες νίκες και με τον τρόπο που έρχονται χτίζεται ο χαρακτήρας μιας ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σε μία ανύποπτη στιγμή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είχαμε και πάλι καλές στιγμές μετά, αλλά και πάλι δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε με τις αλλαγές που κάναμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μέχρι να το κάνουμε αυτό μείναμε με 10 παίκτες χάνοντας τον Θοδωρή Φορτούνη λόγω αποβολής. Τα παιδιά εκεί δείξαν χαρακτήρα, πίστεψαν στην ανατροπή και στο τέλος τα κατάφεραν. Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, παιχνίδι με παιχνίδι και φυσικά να αντιμετωπίζουμε ότι συναντούμε κατά την διάρκεια ενός 90λεπτου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here