Ξεκάθαρο προβάδισμα για τα Μετέωρα

0
38

Τα Μετέωρα πέτυχαν την πιο σπουδαία φετινή τους νίκη το περασμένο Σάββατο καθώς επιβλήθηκαν του Πορταϊκού στο ντέρμπι κορυφή με 2-1.

Πλέον η Καλαμπακιώτικη ομάδα έχει 39 βαθμούς, ο Πορταϊκός 32 και πιο πίσω βρίσκεται το Καστράκι με 31.

Η νίκη αυτή είναι πολλαπλής σημασίας καθώς τα Μετέωρα βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, ενώ προέρχονταν από την ήττα με 4-1 από το Καστράκι 4 ημέρες πριν και φυσικά έπρεπε να κερδίσουν πάση θυσία για να ξεφύγουν στην κούρσα της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Και πέρα απ’ όλα τα παραπάνω τα Μετέωρα βρέθηκαν από το 4′ πίσω στο σκορ. Φυσικά να προσθέσουμε ότι ήταν φανερό και στο παιχνίδι αυτό ότι έχουν χάσει τον αγωνιστικό τους ρυθμό ύστερα από τις συνεχόμενες αναβολές του πρωταθλήματος και η αγωνιστική τους απραγία είχε αυξηθεί καθώς υπήρχαν και το ρεπό, αλλά και το παιχνίδι με το Βαλτινό που δεν έγινε.

Παρόλα αυτά τα Μετέωρα ήθελαν να πάρουν τη νίκη, το πίστεψαν και κατάφεραν να κάνουν άλλη μία σημαντική ανατροπή στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λυγαριά.

Τα Μετέωρα πλέον έχουν αποκτήσει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα το οποίο σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στις υπόλοιπες 5 αγωνιστικές που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Όσο για τον Πορταϊκό αν και μέχρι την 2η αγωνιστική του β’ γύρου είχε μόλις μία ήττα και μόνο νίκες από τότε και ύστερα έχε φέρει 2 ισοπαλίες και είχε και δύο ήττες μένοντας πλέον πίσω στην κούρσα της πρώτης θέσης.

Τα Μετέωρα πλέον προετοιμάζονται για τα επόμενα παιχνίδια καθώς την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθούν τον Διγενή Νεοχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και την Τρίτη 28 Μαρτίου θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με την Πηγή για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here