Οι αθλητές του στίβου θα ψηφίσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

0
7

Να ακουστεί η φωνή των αθλητών του στίβου προσπαθεί η Athletes Association. Με έρευνα – ψηφοφορία που τρέχει διαδικτυακά τους ζητά να τοποθετηθούν για το εάν πρέπει να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή όχι.

Ήδη, πολλοί αθλητές και Ομοσπονδίες έχουν δηλώσει ανοικτά την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να γίνουν κανονικά οι Αγώνες στο Τόκιο.

Πέρα από το ενδεχόμενο νέων κρουσμάτων κορονοϊού υπάρχουν και άλλα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω του ιού και αφορούν την προετοιμασία των αθλητών, αλλά και τη διαδικασία πρόκρισης. Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν οι μισές θέσεις παραμένουν κενές και είναι άγνωστο τι θα γίνει με αυτές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Athletes Association ζητά τη γνώμη των αθλητών για ένα θέμα. Το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο με αφορμή τη μείωση των αγωνισμάτων στο ντάιαμοντ λιγκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ερωτηματολόγιο έχει συνολικά 13 ερωτήσεις και διατίθεται σε αγγλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και κινέζικα ενώ απευθύνεται αυστηρά σε αθλητές.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here