Οι εκκρεμότητες του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

0
80

Τα ερασιτεχνικά πρωτάθλημα σταμάτησαν πριν τη λήξη τους ύστερα από απόφαση που πήρε η ΕΠΟ περί τα τέλη Απριλίου και ουσιαστικά ολοκληρώθηκαν στην αγωνιστική που είχαν φτάσει.

Βέβαια υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που έχει να κάνει και με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει με τον υποβιβασμό των ομάδων από την Γ’ Εθνική κατηγορία. Αυτό επηρεάζει όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Τρικάλων στην Γ’ Εθνική τα Μετέωρα και ο Διγενής Νεοχωρίου τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα ήταν στην 10η και 13η θέση αντίστοιχα. Ανάλογα με τι αποφασιστεί από την ΕΠΟ όσον αφορά για τον υποβιβασμό θα καθορισθούν και οι ομάδες που θα υποβιβασθούν από την Α’ και Β’ Ερασιτεχνική.

Αν υπάρχει υποβιβασμός από την Γ’ Εθνική τότε θα ανεβεί και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν από την Α’ και την Β’ Ερασιτεχνική.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν οι ενώσεις δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα, όχι μόνο φυσικά στην ΕΠΣ Τρικάλων, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Το καλό βέβαια είναι ότι μέσα από αυτή τη διακοπή βγήκαν στην επιφάνεια πολλά προβλήματα τα οποία καλό είναι να αντιμετωπιστούν για να βγει πιο δυνατό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη ημέρα του. Γιατί χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να υπάρχει γενικά ποδόσφαιρο.

Η ανάδειξη του κυπελλούχου

Από εκεί και πέρα εκκρεμεί και η ανάδειξη του φετινού κυπελλούχου καθώς ναι μεν το κύπελλο έφτασε ως τον τελικό, τελικός όμως δεν έγινε. Ο κυπελλούχος μάλιστα με απόφαση της ΕΠΟ θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία της κλήρωσης. Στην περίπτωση της ΕΠΣ Τρικάλων αφού υπάρχει το ζευγάρι του τελικού που είναι το Νεοχώρι και τα Καλύβια κυπελλούχος θ’ αναδειχθεί μία από αυτές τις ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here