Οι ομάδες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

0
53

Τα Μετέωρα πριν από λίγες ημέρες άλλαξαν όμιλο κι από τον 4ο μετακινήθηκαν στον 3ο. Ώρα είναι λοιπόν να έχουμε μια πρώτη γνωριμία με τις ομάδες που αποτελούν τον όμιλο αυτόν.

Ας αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για κάθε ομάδα ξεχωριστά ανά την Ένωση που αντιπροσωπεύουν.

ΕΠΣ Τρικάλων

Μετέωρα: Η Καλαμπακιώτικη ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην 9η θέση του 3ου ομίλου και παρέμεινε στην κατηγορία αφού το πρωτάθλημα δεν είχε τελειώσει κι επειδή δεν απείχε 9 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού.

Φήκη: Η Φήκη πήρε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων καθώς τη στιγμή της διακοπής προπορεύονταν με 3 βαθμούς από το δεύτερο Καστράκι.

ΕΠΣ Καρδίτσας

Ατρόμητος Παλαμά: Η ομάδα του Ατρομήτου συμμετείχε στον 3ο όμιλο και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ήταν μια ομάδα που στηρίχθηκε κυρίως στην έδρα της.

ΑΟ Σελλάνων: Η ομάδα του Προαστίου θα πάρει μέρος στην Γ’ Εθνική κατηγορία για 4η σερί σεζόν. Πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας κάνοντας μία αρκετά καλή χρονιά.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε την θέση του Απόλλων Μακρυχωρίου που ήταν στην πρώτη θέση τη στιγμή της διακοπής επιστρέφοντας στην Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι έσβησε και τους μείον βαθμούς που είχε από την αποχώρησή της από το προπέρσινο πρωτάθλημα.

ΕΠΣ Λάρισας

Ηρακλής Λάρισας: Η ομάδα του Ηρακλή συνεχίζει με προπονητή τον Χρήστο Χατζηλιάδη που έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από τα Μετέωρα, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου.

Τσαριτσάνη: Η ομάδα του Οικονόμου ήταν στον ίδιο όμιλο με τα Μετέωρα και τερμάτισε στην 11η θέση, αλλά παρέμεινε στην κατηγορία αφού η διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού ήταν μικρότερη των 9 βαθμών.

Αετός Μακρυχωρίου: Η ομάδα του Αετού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Λάρισας κι ανέβηκε στην Γ’ Εθνική. Είχε βρεθεί με τα Μετέωρα στον ίδιο όμιλο και πάλι την σεζόν 2002-03.

Ελασσόνα: Ανέβηκε ως δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Λάρισας ύστερα από απόφαση της ΕΠΟ που έδωσε μια επιπλέον θέση στις ιδρύτριες ενώσεις. Στον ίδιο όμιλο με τα Μετέωρα για τελευταία φορά ήταν την περίοδο 2010-11.

ΕΠΣ Κοζάνης

Μακεδονικός Φούφα: Πέρυσι ήταν στον 4ο όμιλο και ήταν στην 8η θέση της βαθμολογίας κατά την διακοπή του πρωταθλήματος.

ΦΣ Κοζάνη: Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κοζάνης κι επέστρεψε στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΕΠΣ Φλώρινας

Ερμής Αμυνταίου: Πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλωρίνης κι απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

ΕΠΣ Πιερίας

ΑΕ Καρίτσας: Η ομάδα της Καρίτσας πέρυσι ήταν στον 3ο όμιλο και κατέκτησε την 3η θέση της βαθμολογίας.

Δίας Δίου: Ο Δίας τερμάτισε στην 12η θέση του 3ου ομίλου, αλλά παρέμεινε στην Γ’ Εθνική αφού η διαφορά του από την ζώνη υποβιβασμού ήταν μικρότερη των 9 βαθμών.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Η ομάδα του Εθνικού ήταν στην πρώτη θέση της Α’ ΕΠΣ Πιερίας όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε στην Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here