Οι Σακαφλιάδες και ο ΑΟ Τρίκαλα γιόρτασαν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2

0
51

Αυτό που δεν έγινε μέσα στο γήπεδο ή στο τέλος του πρωταθλήματος -λόγω του κορωνοϊού- έγινε χθες με τον σύνδεσμο φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα “Σακαφλιάδες” να διοργανώνει μία φαντασμαγορική γιορτή για την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ 2.

Η γιορτή έγινε μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου και οι επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και οι παίκτες που οδήγησαν την ομάδα σ’ αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Οι “Σακαφλιάδες” βράβευσαν όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής δείχνοντας ότι πάντα ξέρουν να δίνουν τον τόνο, τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων.

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης δήλωσε μετά την βράβευσή του:

Σήμερα είναι η μέρα η δική σας. Εμείς από την αρχή της σεζόν έχουμε ένα συναίσθημα ότι ουσιαστικά κάναμε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα μας είναι μεγάλη και μπορεί να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ. Θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια, σε όλους αυτούς που βοήθησαν, σε όλους αυτούς που στήριξαν. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες που όλη την χρονιά είχαν πολύ μεγάλη αγωνιστική συνέπεια, παρατεταμένη φόρμα, σταθερή απόδοση και από την 4η αγωνιστική κράτησαν την 1η θέση μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό για μένα απέναντι σε αυτά τα παιδιά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και ένα πολύ μεγάλο respect (σεβασμός).

Σίγουρα η ομάδα έχει μία ιδιοκτησία που στήριξε την όλη προσπάθεια, γραφεία, διοικητικοί υπάλληλοι, φροντιστές, γιατροί, δούλεψαν σωστά όλοι οι βοηθοί μου. Οι ομάδες όμως ανήκουν στις πόλεις και στις τοπικές κοινωνίες , στις περιοχές, στους δήμους, στον κόσμο τελικά. Εμείς γράφουμε κομμάτια της ιστορίας και όλη η ιστορία της ομάδας είναι η πόλη των Τρικάλων. Γι΄αυτό και σήμερα είναι η μέρα του ΑΟΤ».

Εκ μέρους των παικτών δυο λόγια είπε ο αρχηγός της ομάδας Παντελής Ριζογιάννης: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή που μας καλέσατε σε αυτή την εκδήλωση και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ χαρούμενοι. Κάναμε μία τεράστια εμφάνιση φέτος και εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών και έχουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήσασταν κοντά σε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, και στις επιτυχίες και στις πίκρες. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο φέτος και πιστεύω να σας βγάλαμε ασπροπρόσωπους και η νέα χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here