Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος

0
12

Αρκετά ονόματα μεταξύ των οποίων οι Ντούνγκα, Ντε Μπιάτζι, Ντοναντόνι, Ρούναϊτς έχουν προταθεί στην ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και οι Κωνσταντινίδης – Φύσσας εξετάζουν κάθε περίπτωση για να βρουν τον ιδανικό.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και νέα ονόματα προστίθενται στο γαϊτανάκι της διαδοχής του Τζον Φαν Σιπ με τελευταία εξ αυτών του Ρούναϊτς της Πογκόν, αλλά και του Μαρσέλ Κόλερ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία.

Όπως τόνιζαν και από την ομοσπονδία, όντως τους τελευταίους δύο μήνες και μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τζον Φαν Σιπ έχουν προταθεί στους διοικούντες μεταξύ άλλων οι Ντούνγκα, Ντε Μπιάτζι, Ντοναντόνι, Ρούναϊτς και όχι μόνο ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις.

Οι Κωνσταντινίδης – Φύσσας έχουν κάνει τις σχετικές επαφές και το επόμενο διάστημα έχουν και άλλα ραντεβού με υποψηφίους ώστε να καταλήξουν στην καλύτερη λύση για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ουσιαστικά η αναζήτηση του νέου προπονητή της εθνικής είναι μια ανοιχτή διαδικασία, η οποία εξελίσσεται χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί ο εκλεκτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here