Ο Αμπέλ Φερέιρα υποψήφιος να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας

0
33

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Τίτε στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην Παλμέιρας, καθώς μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο φορές το Copa Libertadores.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της σελεσάο μετά το Μουντιάλ, καθώς ο Τίτε θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία μετά το Μουντιάλ.

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Εντνάλντο Ροντρίγκες, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ότι ο Αμπέλ Φερέιρα είναι μεταξύ των υποψηφίων για να γίνει ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας μετά το τουρνουά στο Κατάρ. “Ο Άμπελ Φερέιρα είναι στα ραντάρ για να αναλάβει την ομάδα της Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here